de 5 Bedste motionsformer til vægttab

Vægttab og træning hænger ofte hånd i hånd. Men hvad er den bedste motion for vægttab egentlig? Vi har her hos Beautyprof fundet frem til hvad den bedste motion er for at tabe sig, samt hvor meget motion der skal til, for at tabe sig. Vi har her samlet en liste over de 5 mest effektive måder at tabe sig på.

1. Boksning

Hvis du elsker at få luft for dine aggressioner og tæske løs på en boksebold, når kæresten har været et fjols, så har du helt sikkert lagt mærke til de fordele der følger med boksning. Foruden mere markante muskler og en forbedret core, sørger en times boksning faktisk for at forbrænde hele 727 kalorier. Så skynd dig at ned i det nærmeste træningscenter og gå amok på de stakkels sandsække.

pexels-pavel-danilyuk-6295831

2. Roning

Hvad end du elsker en hyggelig tur på vandet eller en svedig tur i fitnesscenteret, så er roning helt klart en go to motionsform, som vi hos Beautyprof anbefaler. Du kan enten nyde naturen i en rigtig båd eller knokle løs på romaskinen. Ligegyldigt hvad, så forbrænder du hele 682 kalorier i timen.

3. Sjipning

For de fleste af os, droppede vi sjipning, da vi blev for seje til at hænge ud i skolegården. Men ikke desto mindre er der et hav af grunde til hvorfor du bør holde fast i denne fantastiske motionsform. Først og fremmest styrker du din core, får en bedre holdning, og dine lægmuskler kommer til at se fantastiske ud. Og så forbrænder du desuden hele 670 kalorier for hver time du svinger sjippetovet.

4. Svømning

Lugten af klor i svømmehallen minder nok de fleste af os om de obligatoriske svømmetimer man havde i folkeskolen. Men minder det dig også om, hvor træt du var efter at have svømmet baner i 2 timer? Der burde i hvert fald ringe en klokke, for du forbrænder faktisk intet mindre end 585 kalorier i timen ved denne motionsform.

5. Dans

Har du nogensinde set Vild Med Dans og tænkt på, at deltagerne altid har tabt sig betydeligt, når de når til finalen? Det er der faktisk en ganske fornuftig grund til. Du forbrænder nemlig 443 kalorier i timen, når du danser. Så skynd dig at snøre danseskoene og kom ud på gulvet med dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *