Alt om helsekost

pexels-anna-shvets-3683101

Helsekost til dig. De bedste kosttilskud til efteråret er d og c vitamin. Er du veganer eller vegetar er det vigtigt med b vitaminer. Du kan mangle b vitamin, men ikke få for meget. Er du i tvivl om hvilke b vitaminer du mangler kan du med fordel tale med din læge, og ellers anbefaler vi en b vitamin kompleks, med alle b vitaminer samlet i én tablet/kapsel. De b vitaminer din krop ikke bruger, sørger kroppen for at udskille de overskydende.

Udover at gå efteråret med kroppen tanket godt op med vitaminer, anbefales det også at du træner jævnligt. Dette er med til at holde dit immunforsvar parat til efteråret og vinteren vi går i møde. På denne måde er din krop bedre rustet til at stå imod frost og snue i vinterhalvåret.

På vores beautyblog kan du også læse om den bedste motionsform til vægttab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *